Foto's

Over Antalya

De kust van Lara is een van de populairste bestemmingen van Turkije. En als gast van het Titanic Beach Resort verblijft u praktisch aan deze kuststrook. De Turquoise kust, zoals deze kust ook wel wordt genoemd, dankt haar naam aan de groenblauwe zee. Het privaatstrand bestaat uit helder zand, en vervolgens is het landschap landinwaarts paradijselijk groen, dat langzaam overgaat in een bergachtig landschap. Al met al een ideale omgeving om een ontspannen luxe vakantie door te brengen.

Het klimaat aan de Turkse zuidkust is zeer vriendelijk. In de zomers komen de temperaturen dagelijks boven de dertig graden en is het dus goed toeven aan de rand van het zwembad of onder een parasol op het strand. Maar ook in de herft en de lente kunt u nog temperaturen in de twintig graden verwachten. Het water van de zee blijft het hele jaar door behoorlijk warm, dus ook dan kunt u gerieflijk zwemmen in de zee.

De levendige stad Antalya ligt op korte afstand van het hotel. In Antalya kunt u op veel verschillende manieren uw tijd doorbrengen. U kunt het oude centrum bezoeken, waar overblijfselen van oude beschavingen als de Greikse en de Romeinse goed bewaard zijn gebleven. De historische haven van Antalya is ook zeker de moeite waard. Als u op zoek bent naar historische schatten kunt u de overblijfselen van de oude stad Side ook niet overslaan. Hier treft u de restanten aan van bouwwerken uit de klassieke oudheid, zoals de tempel van Apollo. U kunt in Antalya ook genieten van de lokale keuken en de gemakken die u kunt verwachten van een miljoenenstad. Als u genoeg bent uitgerust bij het resort kunt u hier ook het diverse nachtleven ontdekken.

Vergelijk Titanic Beach Resort bij 5 aanbieders Bekijk prijs